Novice

Donacija Spar

Zahvaljujemo se podjetju Spar, saj vsako leto poskrbijo za polno obloženo velikonočno mizo, ne pozabijo obdariti tudi naše najmljše člane s čokoladnimi zajčki, jajči in seveda plenicami.  Hvala vam, da se spomnite na nas.  

Delovna akcija Zavarovalnice Sava

Zahvaljujemo Zavarovalnici Sava za pobudo o izpeljavi delovne akcije, katere so se udeležili zaposleni na omenjeni zavarovalnici. Sončno sredino dopoldne so zavihali rokave in uredili naše gredice ter otroški peskovnik, presenetili so nas z darili, veliko delovno vnemo, prijaznimi besedami in nasmehi na obrazih.

SKRB ZA ZDRAVJE

Vsak prvi petek v mesecu od 10.00 do 11.00 ure v naše zavetišče vstopajo strokovne delavke Centra za krepitev zdravja. Ta petek so izvedle meritve krvnega sladkorja in krvnega tlaka. Stanovalci skrbimo za svoje zdravje zato smo se meritev udeležili v velikem številu. Pri tem je vsak dobil strokovne informacije in podporo pri svojih korakih do boljšega počutja in zdravja. Na koncu smo se dogovorili, da prvi teden v mesecu maju opravimo test ugotavljanja telesne zmogljivosti.