Novice

Do polnega vozička brez mošnjička

Zahvaljujemo se Radiju Celje Novi tednik in podjetju TUŠ, da so ob zaključku dobrodelne akcije “Do polnega vozička brez mošnjička” izbrali ravno Materinski dom Celje in s tem omogočili našim mamicam in otrokom brezskrbne dneve s prehrambenimi izdelki, sadjem, izdelki za osebno nego, družabnimi igrami, kozmetiko in še kaj bi se našlo v skupnem znesku 427,90€. Hvala celotni ekipi, hvala ker nas podpirate in delujte tudi za najranljivejše skupine ljudi.

Pikapolonice za srečo

V Materinskem domu Celje smo izdelale pikapolonice za srečo, z mislijo na doborodelni koncert, ko bo v četrtek, 16.5.2019 ob 19.30 uri v Celjskem domu »S srcem za družino Bučar – Golob, ki je v preteklem letu ostala brez strehe nad glavo. Naj jim prinesejo veliko sreče.

Burger v lepinji

Danes nas je naša prostovoljka naučila kako se pripravijo lepinje. Poskrbele smo, da lepinja ni bila sama, družbo ji je delalo piščančje meso in gora pražene zelenjave. Kombinacija je bila odlično sočna in dobra.

Donacija Spar

Zahvaljujemo se podjetju Spar, saj vsako leto poskrbijo za polno obloženo velikonočno mizo, ne pozabijo obdariti tudi naše najmljše člane s čokoladnimi zajčki, jajči in seveda plenicami.  Hvala vam, da se spomnite na nas.  

Delovna akcija Zavarovalnice Sava

Zahvaljujemo Zavarovalnici Sava za pobudo o izpeljavi delovne akcije, katere so se udeležili zaposleni na omenjeni zavarovalnici. Sončno sredino dopoldne so zavihali rokave in uredili naše gredice ter otroški peskovnik, presenetili so nas z darili, veliko delovno vnemo, prijaznimi besedami in nasmehi na obrazih.