Novice

10. TRADICIONALNI OBISK DIJAKOV SREDNJE ŠOLE ZA STORITVENE DEJAVNOSTI IN LOGISTIKO CELJE

Danes je bilo v našem zavetišču čutiti mlad duh, ki je bolj redkost kot pravilo.  Je pa to pravilo dijakov in dijakinj srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko Celje, ki vsako leto skupaj z ravnateljem g. Igorjem Lupše in  njihovo mentorico, profesorico ga. Ireno Vuk, obiščejo našo hišo, kar vedno obudi  prijeten spomin na mladost pri naših stanovalcih. K nam prihajajo že 10 let. Vsako leto stkemo prijateljske vezi z novo generacijo dijakov. Zato gre zahvala profesorici Vuk. Zahvaljujemo pa se tudi njihovemu bivšemu dijaku Žanu, ki si kljub temu, da že nekaj let ni več njihov dijak, vzame čas za nas. Ob taktih njegove harmonike in pozitivne energije vsi skupaj zapojemo in zaplešemo.

Dijaki in profesorji nas vsako leto presenetijo s finančno donacijo. Tako je bilo tudi letos. Vsem skupaj se iskreno zahvaljujemo za njihove srčne donacije. obljubimo, da jih bomo dobro oplemenitili in porabili za potrebe naših stanovalcev. Z lanskoletno donacijo smo kupili pohištvo in z njim opremili večnamensko sobo v kateri se bodo kmalu pričele izvajati različne aktivnosti kot so funkcionalne in kreativne delavnice in druge prostočasne aktivnosti katere bodo oplemenitile čas našim stanovalcem in dvignile nivo kvalitete njihovega bivanja pri nas.

Dragi dijaki, pred nami so novi začetki, bliža se novo leto. Naj vam v imenu stanovalcev in zaposlenih zaželimo veliko zagona in pozitivne naravnanosti ter veliko uspehov v vseh vaših izzivih, s katerim se soočate v svoji mladosti. Želimo vam veliko uspeha na poti izobraževanja, veliko dobrih ocen in nobene neupravičene ure. Vašemu ravnatelju in mentorici kot celotnemu kolektivu vaše šole pa želimo same pridne dijake in uspešno delo še naprej in vse lepo v letu, ki prihaja.

Srečno!

zahvala5_091730logistika